Saksamaa politsei uurib suitsetava beebi juhtumit (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto Saksamaal.
Politseiauto Saksamaal. Foto: Eibner Pressefoto/EXPA/Juergen Feichter/imago/Eibner Europa/Scanpix

Saksamaa politsei on alustanud uurimist seoses sotsiaalmeediasse postitatud pildiga, millel oli kujutatud suitsetav beebi, kirjutab Local. 

Kasseli linna politsei uurib internetist leitud fotot, mis kujutab väikelast, kellel täiskasvanud inimene sigaretti suus hoiab.

Politsei pressiesindaja ütles kohalikule ajalehele Hessische Niedersächsische Allgemeine, et algatatud on uurimine seoses lapse väärkohtlemisega.

Praegusel hetkel on uurijad öelnud, et nad peavad veel uurima, kas foto postitanud isik elab Kasseli linnas ja kas pildi postitanud isik kasutas oma õiget nime.

Väljaande Bild andmetel on foto postitanud mees lapse isa, kes elab Kasselis, aga on pärit Bulgaariast. Bildi sõnul võttis mees pärast inimeste kaebusi foto internetist küll maha, aga tema profiilil oli teisigi pilte, millel oli näha suitsetavaid alaealisi.

Saksamaa seaduste kohaselt on suitsetamine lubatud vaid üle 18-aastastele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles