Türgis peksis politseinik abi palunud naist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi politseile kuuluvad masinad Ankaras.
Türgi politseile kuuluvad masinad Ankaras. Foto: ADEM ALTAN/AFP/Scanpix

Türgi Izmiri linnas on algatatud uurimine kahe politseiniku vastu, kellest üks peksis abi palunud naist, kirjutab Türgi väljaanne Hürriyet.

Turvakaamera salvestusele jäi see, kuidas üks politseinikest lööb ühte kahest abi palunud naisest. Naised pöördusid politseinike poole seoses väidetava seksuaalse ahistamise juhtumiga, mille käigus kaks mootorratastega liikunud meest käperdasid 19- ja 22-aastaseid neiusid.

Kuna naised ei näinud mootorrataste numbrimärke, siis otsustasid nad politsei käest abi paluda. Pärast ebameeldivat kokkupuudet politseinikega, esitasid naised nende peale kaebuse. Ühe naise sõnul olevat politseinik seksuaalset ahistamist õigustanud ja öelnud, et neiud on ebasündsalt riides.

«Me tahtsime abi, sest me ei näinud mootorrataste numbrimärke. Üks politseinikest ütles, et ahistajatel oli õigus niimoodi käituda, sest me oleme ebasündsalt riides,» lausus 19-aastane ohver.

Politseiülem Hüseyin Aşkıni sõnul algatati koheselt uurimine ja kui leitakse, et korravalvurid on süüdi, siis ootab neid karistus. Samuti otsitakse taga naisi ahistanud mootorrattureid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles