Inimesed panustavad aina enam sellele, et Trump lahkub ametist (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump
USA president Donald Trump Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix

Iiri kihlveovahendaja Paddy Poweri sõnul pannakse aina enam raha selle peale, et Ühendriikide president Donald Trump astu ametsit enne tagasi, kui teda umbusaldatakse, vahendab Newsweek. 

Läinud nädal oli Trumpi üks halvimaid presidendina. See pani kihlveokontorid kihama panustajatest, kellele meeldib raha teenida segaduselt, mis valitseb Valges Majas. Poweri sõnul on hakatud suuri summasid panustama sellele, et Trump esitab lahkumisavalduse. Sama tendentsi täheldab ka Briti üks juhtivaid kihlveovahendajaid Ladbrokes.

Trumpi eelmine nädal algas laialdase hukkamõistu osaliseks saanud kommentaaridega Charlottesville’is aset leidnud vägivalla kohta. Nendes võrdsustas ta neonatside teguviisi nende vastu võitlejate omaga. Üks neonatside vastu võitlejaid Heather Heyer hukkus, kui protestilaine käigus sõitis auto rahva sekka.

Nädala edenedes lõpetasid Trumpiga igasuguse suhtlemise mitmed tema suurärimeestest nõunikud, sest ei tahtnud temaga seotud olla. Nädala lõpus kaotas töö Trumpi peastrateeg Steve Bannon.

Vastuolulise nädala lõppedes ütles Trumpil 1987. aastal raamatu The Art of the Deal kirjutada aidanud Tony Schwartz, et teda paneks imestama, kui Trump aasta lõpuni vastu peab. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles