Rotterdamis tühistati terroriohu tõttu rokk-kontsert

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miles Michaud, bändi «Allah-Las» laulja.
Miles Michaud, bändi «Allah-Las» laulja. Foto: Dario Lopez-Mills/AP

Hollandis Rotterdami linnas tühistati kolmapäeva õhtul võimaliku terroriohu tõttu viimasel hetkel USA rokk-bändi «Allah-Las» kontsert, vahendas Independent.

Bänd pidi mängima lokaalis mis mahutab kuni 1000 inimest. Võimud aga soovitasid kontserdi tühistada ning hoone evakueeriti.

Rotterdami linnapea sõnul peatati esinemispaiga lähedal Hispaania numbrimärkidega veok, mis vedas gaasiballoone. Praeguseks on veokijuht kinni peetud ning viidud ülekuulamisele, edastas Associated Press.

Linnapea sõnas pressikonverentsil, et rokk-bändi Allah-Lasi kontsert otsustati ära jätta pärast seda, kui Hollandi politseile laekus Hispaania politseilt terrorihoiatus.

Ka varasemalt on bändil tulnud oma provokatiivse nime tõttu kontserdeid tühistada. Bändi ninamees on varem ajakirjandusele öelnud, et sellise nimevaliku taga oli soov saada endale pühalikult kõlavat nime ning nad ei osanud arvata, et see moslemeid kuidagi solvata võiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles