USA koolis sai haavata kolm last

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Texase osariigi suurimas linnas Houstonis asuvas koolis sai kolm last viga, kui ühe poisi kaasa võetud relv taskust välja kukkudes lahti läks.

Intsident leidis aset Rossi algkooli puhvetis ning politsei kinnitusel sai õnnetuses viga ka kuueaastane poiss, kes relva kooli kaasa võttis. Arstide sõnul pole kahe kuueaastase poisi ja ühe viieaastase tüdruku vigastused eluohtlikud, vahendas BBC.

«Nende jalgadel olid mõned killuhaavad, kuid need pole eluohtlikud,» kinnitas Houstoni politsei esindaja Robert Mock.

Pealtnägijate sõnul puhkes koolis paanika, kuid olukord saadi kiiresti kontrolli alla ning võimud otsustasid kooli mitte sulgeda. Paljud vanemad otsustasid aga oma lapsed koolist koju viia.

«See on tõsine probleem ja see peab lõppema,» ütles koolis õppivale lapselapsele järele saabunud vanaema Moneek Burleson Ühendriikides sagedastele koolitulistamistele ja relvadega seotud intsidentidele viidates.

«Kuigi tegemist on algkooliga ja sa võid mõelda, et see on turvaline koht, siis nüüd paneb see sind mõtlema, et kusagil pole ohutu,» lisas samas koolis õppiva kümneaastase lapse isa Shawn Dixon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles