Vähihaige mees laskis maha teda suitsetama õpetanud kolleegi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Indias laskis kõrivähiga mees maha oma kolleegi – väidetavalt karistuseks selle eest, et viimane tutvustas talle sigarette.

Tunnistajate sõnul sattus Mustakeem Ahmadi nimeline mees raevu, kui arsti teatasid talle: tema haiguse peamiseks põhjuseks on intensiivne suitsetamine. 25-aastane Ahmad ja tema kolleeg töötasid mõlemad Delhis asuvas restoranis.

Ahmad ütles, et ostis püstoli ning käis harjutamas just kindla eesmärgiga: Inayati nimeline töökaaslane tappa. Kuigi pealtnäha olnud mehed sõbrad, mängis tõenäoliselt rolli ka kadedus – Inayat oli oma töös parem ning muutus restoraniomaniku lemmikuks.

Allikate sõnul oli just Inayat see, kes tutvustas Ahmadile sigarette ja marihuaanat. Viimane süüdistas oma kolleegi juba tükk aega ja üritas edutult korraldada tema töölt vallandamist.

Töötulemuste halvenedes sai hundipassi aga hoopis Ahmad ise, kes naasis seejärel oma kodukülla ja ostis relva. Kodukandis harjutas ta ka laskmist.

Inayat viidi haiglasse, kuid ta suri saadud haavadesse. Ahmad põgenes, kuid vahistati hiljem ühe sugulase juures, kellelt tahtis raha laenata. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles