Prantsuse politsei arreteeris arvatava lapseröövli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maelys de Araujo tagaotsimiskuulutus.
Maelys de Araujo tagaotsimiskuulutus. Foto: AFP

Prantsusmaa korrakaitsejõud võtsid vahi alla mehe, keda kahtlustatakse üheksa-aastase tüdruku röövimises Alpides toimunud pulmapeolt.

Maelys de Araujot nähti viimati Kagu-Prantsusmaa väikelinnas Chamberys asuva linnahalli mängutoas. Seejärel läks laps millalgi pühapäeva varahommikul kaduma.

Araujo viibis linnas peetud pulmapeol koos oma ema ja vanema õega. Politsei on kuulanud üle ligi 250 pulmakülalist – teada on, et nüüd arreteeritud kahtlusalune polnud pittu kutsutud. Ligi sadakond korrakaitsjat, nende seas ka sukeldujad ja politseikoerad, käivitasid Auraujo leidmiseks mahuka politseioperatsiooni.

Koerad võtsid tüdruku jälje üles, kuid kaotasid selle parklas. Uurijad usuvad nüüd, et laps viidi tõenäoliselt autoga minema. Politseinike sõnul on iga mööduva tunniga aina tõenäolisem, et Araujot rööviti, mitte ei juhtunud temaga õnnetus ega põgenenud ta ka ise.

Kohaliku juhtivuurija Dietlind Baudoini sõnul ei saa välistada kuritahtlikkust – kuid ta hoiatas rutakate järelduste tegemise eest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles