Orkaani eest põgenevat meest ei võetud lennuki peale (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Vargas oma koeraga.
Matt Vargas oma koeraga. Foto: Kuvatõmmis

Florida osariigile läheneva orkaan Irma eest põgeneda üritanud ameeriklast ei lastud tema lemmiklooma pärast lennuki pardale – mispeale otsustas ta koos koeraga jääda oma saatust ootama.

Matt Vargas oli üks tuhandeist, kes Miami linnast tormituulte eest pageda tahtis. Ta käis läbi vähemalt kümme loomapoodi, et leida oma lemmiku jaoks puur, millega teda lennuki peale võetaks. Kuid kõik poed olid kaubast tühjad.

Sellegipoolest üritas Vargas lennujaamas katsetada ja tõi koera endaga kaasa. Ent töötajad ainsast lennufirmas, millel jagus parasjagu kohti, ei lubanud neid pardale. Seepeale otsustas mees pigem naasta koju koos koeraga orkaani ootama – selle asemel, et lemmik hüljata.

«Ootasin tund aega järjekorras ja mul pole loomapuuri – ja nad ei võta mind ilma selleta lennukisse. Nii et ma lähen tagasi, et torm lihtsalt üle elada,» lausus Vargas.

Irma on nõudnud Kariibi mere saartel vähemalt 14 inimelu, tuuled orkaani keskmes küündivad pea 250 kilomeetrini tunnis. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles