Florida relvaomanikud hakkavad Irma pihta tulistama (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tumedad pilved kogunevad Miami kesklinna kohale.
Tumedad pilved kogunevad Miami kesklinna kohale. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Florida mees, kes enda sõnul igavusest ja stressist pakkus välja idee tulistada orkaan Irma pihta, on leidnud mõttekaaslased ja nüüdseks on juba 22 600 inimest oma osalemisest teavitanud.

Irma jõuab Floridasse tõenäoliselt täna õhtul ja praegusel hetkel toimub elanike massiline evakueerimine.

22-aastane Ryon Edwards mõtles välja omapärase viisi, kuidas end tormi ajal lõbustada. Nimelt plaanib ta selle pihta tulistada. Noormees reklaamis üritust Facebookis ja praeguseks hetkeks on 22 600 inimest märkinud ennast üritusel osalema. Huvitatuks on end märkinud 49 000 inimest.

Naljamehed on internetis asja tõsiselt ette võtnud ja tootnud isegi graafiku, mis näitab ära, kuidas orkaani pihta niimoodi tulistada, et kuul tulistajat ei vigastaks.

Pärast Edwardsi algatust on loodud ka mitmeid teisi lehekülgi, mis kutsuvad inimesi üles relvadega orkaani vastu astuma. Osalejate hinnangul tuleb neil kiuslikule Irmale vastu hakata. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles