Läti stjuardess on Dubais 100 000 dollari väljapressimise eest kohtu all (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dollarid
Dollarid Foto: AP/Scanpix

Araabia Ühendemiraatide (AÜE) kriminaalkohtus Dubais võeti arutluse alla juhtum, milles süüdistatakse Lätist pärit stjuardessi ühelt Aserbaidžaanist pärit müügimehelt 100 000 dollari välja pressimises, vahendab Gulf News. 

29-aastane stjuardess ähvardas sotsiaalmeediakanali Instagram kaudu 35-aastast aseri müügimeest, et kui viimane raha ei maksa, postitab ta internetti üles pildid mehe poolpaljast naisest ja tema endisest poiss-sõbrast.

«Olin vihane ja meeleheitel. Võtsin temaga kohe ühendust. Ta ütles, et tal on palju pilte mu naisest ja tema endisest poiss-sõbrast,» kirjeldas aser juhtunut ja lisas, et lätlanna tahtis piltide eest 100 000 dollarit.

Kui stjuardess mehele ühe neist piltidest saatis, kandis viimane naise arvele 10 000 dollarit. «Olen kodus austatud isik. Need pildid oleksid mulle ja mu tütrele palju häbi tekitanud,» sõnas müügimees.

Peale raha saamist olevat naine aga väljapressimist jätkanud ja ähvardanud, et saadab vastasel juhul pildid kõigile ta sugulastele ja sõpradele.

Aseri müügimees esitas seepeale kaebuse AÜE politseile, kes naise tema Instagrami konto kaudu üles otsisid ja seejärel vahistasid. Selgus, et väljapressija oli avastanud pildid aseri abikaasa endise poiss-sõbra tahvelarvutist.

Lätlanna eitab, et ähvardas meest. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles