Hiinas alustas seksinukkude jagamisteenus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksinukud näitusel Hong Kongis.
Seksinukud näitusel Hong Kongis. Foto: ANTHONY WALLACE/AFP/Scanpix

Hiina jagamismajanduses ringlevad rattad, vihmavarjud ja korvpallid, kuid üks ettevõtte astus julge sammu erootilisse ekstreemsusesse, alustades seksinukkude jagamisteenusega.

Hiina seksitoodete jaemüüja Touch paiskas täna Pekingis turule teenuse «jagatud tüdruksõber». Tooteliini kuuluvad Hiina, Vene, Korea ja Hongkongi mudelid, kuid ei puudu ka kilbi ja mõõgaga varustatud koomiksikangelane Wonder Woman.

Nagu paljusid teisi Hiina jagamismajanduses ringlevad tooteid, saab silikoonist võrgutaja broneerida endale telefonirakenduse abil kuni nädalaks ajaks.

Seejärel toob Touch nuku klientidele, kes saavad eelnevalt valida nuku riietuse ja soengu ning tellida ka lisatooteid nagu piits või käerauad. Ettevõtte väitel näivad ja tunduvad nukud justkui päris inimesed.

Nuku üheks ööks rentimise hinnad algavad ettevõtte teatel 298 jüaanist ehk 45 dollarist. Samas peavad kasutajad eelnevalt tasuma 8000 jüaani ehk 1220 dollarit tagatisrahana, mille nad hiljem tagasi saavad.

«Üks nupuvajutus ja te pole enam vallaline,» lubas ettevõte, märkides, et uus teenus aitab rahuldada miljonite Hiina meeste vajadusi, kes ei leia endale riigi sugude ebavõrdse osakaalu tõttu naist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles