Allikad: Kagu-Prantsusmaal sai happerünnakus viga kaks USA turisti (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Yann Bohac/SIPA/Scanpix

​Kagu-Prantsusmaal Marseille' linna peamises rongijaamas sai pühapäeval happerünnakus viga kaks USA turisti, üks kahtlusalune on kinni peetud, ütlesid allikad prokuratuurist ja politseist.

Rünnak leidis aset Saint-Charles'i rongijaamas umbes kell 9 (Eesti aja järgi kell 10), kui kahtlusalune ründas vesinikkloriidhappega neljaliikmelist USA naisturistide gruppi. Rünnak ei ole seotud naiste kodakondsusega, lausus politseinikust allikas.

20. eluaastates turistidest kaks sai viga ning ühe nägemine sai osaliselt kahjustada. Kannatanud lasti pärastlõunal haiglast välja, ütles allikas.

Toimunuga seoses peeti kinni üks 41-aastane naine, kes õigustas oma tegu avaldusega, et nooruses rünnati ka teda happega. Kahtlusalune on varem jäänud korrakaitsjate huviorbiiti varguse tõttu ning politsei arvab, et tal on psühholoogilisi probleeme, lisas allikas.

Prokuratuuri esindaja sõnul pole seni ühtegi viidet, et rünnak on seotud terrorismiga, kuid ta rõhutas, et uurimise niivõrd varajases etapis seda välistada ei saa. Politseinikust allikas ütles, et vahejuhtum pole terroristliku loomuga ning et ründaja võttis sihikule endale lähimalasuvad inimesed.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles