Indias kägistas isa surnuks poisiga rääkinud tütre

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassiruum Indias.
Klassiruum Indias. Foto: ADNAN ABIDI/REUTERS/Scanpix

Indias kägistas isa arvatava aumõrva käigus surnuks oma 13-aastase tütre – selle eest, et too oli söandanud oma koolis ühe poisiga juttu ajada.

13-aastase Radhika vanemad nägid pealt, kuidas tüdruk Telangana osariigis Chintapalli külas asuvas koolis koolipoisiga vestleb. Ehkki seitsmendas klassis käinud tüdruku kinnitusel olnud jutuajamine igati süütu, sattus tema Narsimha-nimeline isa raevu.

Koos oma naise Lingammaga kägistasid nad tütre surnuks ning panid ta seejärel koos majaga põlema – üritades serveerida toimunut enesetapuna. Politseile väitsid nad, et tütar oli endalt depressiooni mõjul elu võtnud.

Lõpuks tunnistasid vanemad politseile oma teo üles. «Nad kartsid, et tüdruku käitumine rikub nende maine külas,» lausus politseiinspektor Bala Gangi Reddy.

Külaelanike sõnul olid Radhika vanemad alati olnud vastu tütre soovile saada lauljaks, samuti olevat nad keelanud tal vaadata telekast muusikasaateid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles