Noaga ähvardanud naisvägistaja võib vangistusest pääseda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lestina Marie Smith.
Lestina Marie Smith. Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikides võib pääseda vanglakaristusest naine, kes noaähvardusel meest vägistas. 

Michigani osariigist Saginaw linnast pärit Lestina Maric Smith oli 17-aastane, kui ta süüdistuste järgi ähvardas oma autos 19-aastast meest ja sundis teda endaga vahekorda astuma.

Ohvri sõnul olid nad tükk maad varem paar kuud kurameerinud, kuid seejärel lahku läinud. Rünnak toimus 11. jaanuaril, kui naine oli palunud mehega enne kokku saada. Väidetavalt filmis Smith toimunut.

Praegu 18-aastast Smithi ähvardas eluaegne karistus, kuid ta võib nüüd sellest pääseda, sest otsustas süüdistust mitte vaidlustada. Tegemist on osariigitasandil juriidilise nüansiga, mis ei tähenda automaatselt süü omaksvõtmist.

Smith võib minna nüüd kinni kuni 15 aastaks, kuid võib saada ka osalise katseajaga karistuse. Tema ema Tanesha Jackson ütles, et tütar pole vägivaldne inimene. «Ma ei usu, et mu tütar teda vägistas. Ma ei usu seda,» lausus Jackson kohalikule meediale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles