Mehhikot tabas uus tugev maavärin

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad otsivad Mexico Citys endiselt rusude alt võimalikke ellujäänuid.
Päästjad otsivad Mexico Citys endiselt rusude alt võimalikke ellujäänuid. Foto: HENRY ROMERO/REUTERS/Scanpix

Vähem kui nädal pärast katastroofilisi purustusi tekitanud tõukeid, tabas Mehhiko keskosa täna uus maavärin magnituudiga 6,2.

Vaid mõned päevad pärast ligi 300 inimelu nõudnud maavärinat, tabas Mehhiko keskosas asuvat Oaxaca osariiki uuesti tugev maavärin magnituudiga 6,2, teatasid Mehhiko ja USA seismilist aktiivsust jälgivad ametid.

Maavärin leidis aset meie aja järgi kell 14:53 epitsentriga 19,3 kilomeetrit Matias Romero linnast kagus, teatas USA geoloogiaamet. Mehhiko ametnikud on edastanud sama tulemuse.

Mexico Citys pidid päästjad ajutiselt oma töö katkestama, kuid riigi tsiviilkaitseameti sõnul ei ole tänane maavärin pealinna kuidagi muudmoodi puudutanud.

Teisipäeval Mehhiko keskosa tabanud maavärina magnituud oli 7,1 ning päästjad üritavad endiselt paljudes kohtades rusude alla jäänud ohvritele ligi pääseda.

Kahe nädala eest 7. septembril raputas piirkonda aga maavärin magnituudiga 8,1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles