Vanaema kotist komme otsinud laps lasi end kogemata maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yanelly Zoller.
Yanelly Zoller. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Ameerika Ühendriikides lasi ennast kogemata maha neljaaastane tüdruk, kes oma vanaema käekotist komme otsides õnnetul kombel seal olnud püstoli päästikule vajutas.

Vahejuhtum toimus Floridas Tampas. «Ta tahtis lihtsalt natuke neid paganama komme,» rääkis Yanelly Zolleri nimelise tüdruku isa Shane Zoller.

Politsei andmeil oli relv seaduslik ning õnnetuse ajal olid kodus nii lapse vanaema kui vanaisa. Vanavanemad aitasid tüdrukud kasvatada, sest 22-aastane Zoller käis tema sünni ajal veel keskkoolis.

Politsei teatas, et puudub põhjus Zolleri pere versioonis kahtlemiseks – ehkki väidetavalt käis tema vanemate vahel tüli lapse hooldusõiguse pärast.

Vahemikus 2010-2015 sai Floridas tulirelvadest surma või haavata ligikaudu 3200 last. Keskmiselt satub osariigis iga 17 tunni tagant mõni laps tulirelvaga seotud intsidenti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles