PERSOON. Kas puutumatu Hicks suudab Trumpi ohjeldada?

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA presidendi uus pressijuht Hope Hicks.
USA presidendi uus pressijuht Hope Hicks. Foto: Carlo Allegri/Reuters/Scanpix

Ta ei säutsu Twitteris – tal pole seal kasutajakontotki – ja tema Instagrami konto, kus teda jälgivad Ivanka Trump, Donald Trump Jr ja ka Ühendriikide president isiklikult, on privaatne. Washingtoni sotsiaalelust võtab ta osa harva, sest tunneb, et presidendi lähedus muudab ta märklauaks – Valge Maja uue pressijuhi Hope Hicksi suhtumine avalikku tähelepanusse erineb Donald Trumpi omast kardinaalselt. 

«Ma kinnitan teile, et ta on hea inimene,» ei suutnud Hicks end tagasi hoida ka töövälisel ajal sugulase pulmas olles, nädal pärast seda, kui Trump presidendiks valiti, kirjutatakse Politicos. Ta kuulis pealt ühe seltskonna vestlust, kus vastset presidenti kritiseeriti ja väljendati nördimust tema võidu üle. Vestlus puudutas Hicksi isiklikult, sest enne pressijuhi rolli Valges Majas töötas ta Trumpi kampaania juures.

Hicks on kolleegidelt ja ajakirjanikelt tihti küsinud, miks kirjeldatakse Trumpi vihase ja ärritununa – tema arvates on mees, kelle heaks ta töötab, üldiselt meeldiv, toetav ja sõbralik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles