Saatuslikul Las Vegase festivalil esinenud USA kantrimuusik: mul on südamest kahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Aldean.
Jason Aldean. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

USA kantrimuusik Jason Aldean, kelle esinemise ajal Las Vegases toimunud muusikafestivalil Route 91 Harvest tulistamine algas, teatas sotsiaalmeedias, et on mõtetes kõigiga, kes selle kohutava õhtu üle pidid elama.

«Tänane õhtu on olnud rohkem kui õudne. Ma ei tea siiani, mida üldse öelda, aga ma tahtsin lihtsalt kõigile teile teada anda, et minu ja mu meeskonnaga on kõik hästi. Olen mõtetes ja palvetes kõigiga, kes tänaste sündmustega seotud on. Mul on südamest kahju, et midagi sellist juhtus inimestega, kes tulid lihtsalt välja ja tahtsid nautida lõbusat õhtut,» kirjutas Aldean eile Instagramis.

Las Vegases Mandalay Bay hotelli lähedal sai eile õhtul kantrimuusika kontserdil aset leidnud tulistamises surma enam kui 20 ja haavata üle saja inimese.

Tulistamine leidis võimude teatel aset peamisel kasiinotänaval Las Vegase Stripil festivali Route 91 Harvest ajal.

Võimud on sulgenud osa Stripist ja osariikidevahelisest maanteest nr 15.

Las Vegase šerifi Joseph Lombardo sõnul tapsid politseinikud tulistaja kontserdipaiga vastas oleva Mandalay Bay hotelli 32. korrusel.

Ründaja oli kohalik mees. Tema nime politsei ei avalikustanud.

Politsei hinnangul tegutses ründaja üksi, ent otsitakse taga temaga koos reisinud aasia päritolu naisterahvast.

Las Vegase lennuväljal peatati seoses intsidendiga ajutiselt lennud, ent praeguseks on liiklus taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles