Moskva: 24 tunni jooksul on rünnakutes Süürias hukkunud 120 džihadisti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ISISe- vastased õhurünnakud Süürias.
ISISe- vastased õhurünnakud Süürias. Foto: Erik de Castro/Reuters/Scanpix

Vene õhurünnakutes Süürias on viimase 24 tunni jooksul hukkunud 120 ISISe võitlejat ja 60 palgasõdurit, teatas Vene kaitseministeerium täna.

«Mayadeeni piirkonnas hävitati terroristide staap ja kuni 80 ISISe võitlejat, nende seas üheksa Põhja-Kaukaasia elanikku,» teatas ministeerium. Umbes 40 ISISe võitlejat hukkus Abu Kamali lähistel, lisati avalduses.

Vene kaitseministeeriumi avaldatud kaadrid õhurünnakutest ISISe vastu. Foto:
Vene kaitseministeeriumi avaldatud kaadrid õhurünnakutest ISISe vastu. Foto: Foto: AP/Scanpix

Õhurünnakutes Deir Ezzorist lõunas hukkus veel üle 60 välismaalasest palgasõdurit Tuneesiast, Egiptusest ja mujalt. Suur arv välismaalastest palgasõdureid saabub Iraagist Süüria piirilinna Albu Kamali, lisas ministeerium avalduses.

Mayadeen on üks ISISe viimaseid suuremaid tugipunkte Süürias.

Vabaühenduse Süüria Inimõiguste Vaatluskeskus andmeil hukkus neljapäeva öösel Vene õhurünnakutes Mayadeeni lähistel 14 inimest, nende seas kolm last.

Venemaa väitel pole alates nende sekkumisest Süüria konflikti Damaskuse poolel nende õhurünnakutes hukkunud mitte ühtegi tsiviilisikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles