Mees elas Minnesotas aasta koos ema ja venna surnukehadega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mumifitseerunud nasie kujutis.
Mumifitseerunud nasie kujutis. Foto: Wikipedia.org

Ühendriikides Minnesotas ema ja kaksikvenna mädanevate surnukehadega umbes aasta elanud mees ütles, et ei suutnud end surmadest teatama sundida, vahendab Time. 

«Olin traumeeritud,» ütles Robert James Kuefler. «Mida teie teinud oleksite?»

60-aastasele Kueflerile esitati sel nädalal süüdistus surnukeha või surmakoha häirimises, sest mees liigutas oma venna elutut keha.

Piirkonna politseiülema Dale Hageri sõnul surid Kuefleri ema ja vend siiski loomulikel asjaoludel 2015. aastal.

Mitu kuud peale nende surma kirjutas Kuefler teistele pereliikmetele jõulukaardi, millel mainis, et ema ja venna tervis pole kiita ja telefoniga nad rääkida ei saa ning külalisi nad ka ei soovi.

Politsei ei leidnud surnukehasid enne 2016. aasta septembrit, kui üks naaber teatas, et Kueflerite majaesine muru on pügamata ja majas pole pikka aega liikumist näha olnud.

Kuefler ütles politseile, et tema 94-aastane ema suri 2015. aasta augustis ja vend mitu kuud enne seda. Kohtudokumentides seisab, et ema keha oli lagunenud ja sellest polnud muud järel kui luukere ning vend oli mumifitseerunud.

«Maa pole mingi segane,» ütles hooldustööline. «Inimesed arvavad seda, aga see pole nii. Ma armastasin neid.»

Hageri sõnul laekusid Kuefleri ema ja venna kontodele igakuiselt invaliidsus- ja vanaduspensionid, kuid mees ei kasutanud neid. Politseiülem lisas, et mehele esitati väärteosüüdistus eelkõige seepärast, et aidata tal kohtu kaudu psühholoogilist abi leida.

Kuefler aga arvab, et tal pole mingit abi vaja. «Ma nägin oma ema surma pealt,» ütles ta. «Ta ütles alati, et tahab kodus surra. Matuseplaane tal polnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles