Medvedev lükkas kõne olukorrast riigis edasi

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev ametivannet andmas
Dmitri Medvedev ametivannet andmas Foto: AP / Scanpix

Venemaa presidendiks alles kevadel tõusnud Dmitri Medvedev kavatses homme esineda föderaalassamblee mõlema koja ees oma esimese olukorda riigis käsitleva kõnega, kuid see on meedia andmetel järgmisele nädalale edasi lükatud.

 

Nezavissimaja Gazeta väitel on põhjuseks presidendi rahuolematus sellega, kuidas tema nõustajad ja kõnekirjutajad analüüsisid ettevalmistatud sõnavõtus praegust finantskriisi, ning soov see osa tekstist isiklikult ümber kirjutada.

Kremlis pole ametlikult uut kõneaega veel lukku pandud ning ka parlamendis valitseb selles osas segadus, kuid võimuerakonna Ühtse Venemaa esindajate sõnul võib presidendi esinemine toimuda tuleva nädala neljapäeval.

Medvedevi kavatsus pidada kõne olukorrast riigis sügisel erineb selgelt tema eelkäija Vladimir Putini tavast, sest president Putin tegi tähtsa pöördumise saadikute poole tavaliselt aprillis, vahendas Helsingin Sanomat agentuuri STT.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles