Stubb pidi katkestama Helsingi poolmaratoni vana jalavigastuse tõttu

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome välisminister Alexander Stubb
Soome välisminister Alexander Stubb Foto: SCANPIX

Soome välisminister Alexander Stubb, keda teatakse ka suure spordisõbrana, pidi eile Helsingis joostud poolmaratoni katkestama.

Stubbil lõi välja vana jalavigastus ja ta ei tahtnud tervisega riskeerida, vahendas Helsingin Sanomat Online.

Oma pettumisest säutsus ta Twitteri vahendusel. «Grrr. Poolmaraton tuli pooleli jätta. Vana jalavigastus muutus halvemaks, ei tahtnud riske võtta.»

Stubb oli oma sõnul lubas füsioterapeudile, et katkestab jooksmise juhul, kui jalavigastus end valusasti tunda annab. «Loodetavasti oli see mõistlik otsus,» nentis ta.

Välisminister rääkis, et säär hakkas valutama juba kolm kilomeetri pärast starti ja olukord ei läinud paremaks ka pärast lihaste soojenemist.

Helsinki City Runi start anti Eläintarhan kenttä spordiväljakult ja selle finiš oli Olümpiastaadionil. Jooksust võttis osa enam kui 13 000 spordisõpra.

Stubb tahab osaleda kolme nädala pärast toimuval Stockholmi maratonil, mille ta eelmisel aastal pidi katkestama kõhtu löönud krampide tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles