Tüür: Putini pressikonverents oli tavapärasest agressiivsem (1)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Vladimir Putin andis iga-aastase pressikonverentsi.
President Vladimir Putin andis iga-aastase pressikonverentsi. Foto: Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Venemaa eksperdi Karmo Tüüri hinnangul oli president Vladimir Putini neljapäevane pressikonverents tavapärasest aktiivsem, isegi agressiivsem.

"Tõepoolest, see pressikonverents oli tavapärasest aktiivsem, ma ütleks isegi agressiivsem ja teravaid küsimusi oli palju. Ukraina oma oli üks teravamaid ja näha oli, et see Putinit puudutas päris sügavalt," vahendas ERRi uudisteportaal Tüüri poolt «Aktuaalsele kaamerale» öeldut.

«Ja siis ta hakkas pikalt ja põhjalikult seletama sellest, kuidas Vene ja Ukraina rahvas on tegelikult üks ja sama, nad on lihtsalt kunstlikult lõhestatud kaheks riigiks ja selles kunstlikult loodud Ukrainas on kõik halvasti, alates sellest - nagu ta rõhutas - ebaseaduslikust riigipöördest kuni praeguse presidendi Petro Porošenko ja teda vastustava Mihheil Saakašvili tegevuseni välja. See oli väga selge sõnum nn Russkii Mir ideoloogia järgijatele, et juhul kui te olete koos Venemaaga, on kõik hästi, aga kui olete meist eraldi, siis on teil kõik halvasti,» lisas Tüür.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles