Läti miljonäri surma põhjus selgub kuu jooksul

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Malõgin.
Valeri Malõgin. Foto: Olainfarm.lv

Reedel toimus Riias Läti ravimifirma Olainfarmi juhi Valeri Malõgini matus, 52-aastase eduka ärimehe surma põhjus peaks selguma pärast eksertiise.

«Alustatud kriminaaljuurdluse käigus tehakse ekspertiis, mille tehakse kõik vajaliku analüüsid ja protseduurid,» ütles TVnetile Läti politsei esindaja Elina Sprunadze. Sealhulgas uuritakse ka vereproovi. Kuna ekspertiis ei ole veel valmis, siis ei saa politsei midagi täpsemat surma põhjuste kohta öelda. Ekspertiisi tulemused selguvad kuu aja jooksul.

Lätis on eduka ravimiärimehe ootamatu surm 9. detsembril põhjustanud palju kuulujutte. Kaks päeva varem oli mees koos oma abikaasa, näitleja Elina Malõginaga osalenud ettevõtjate ballil.

Olainfarmi juhiks sai Malõgin pärast firma erastamist 1997. aastal ja tema käe all kasvas ettevõte Läti üheks suurimaks firmaks, mille käive oli 100 miljonit eurot ning mille toodangut müüdi 50 riigis. Väljaande Dienas Biznessi koostatud rikaste TOPis oli Malõgin seitsmendal kohal ja tema varandust hinnati 70 miljonile. Olainfarmi eelmise aasta käive oli 110,693 miljonit, kasum 11,586 miljonit.

Olianfarm on börsiettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles