Põleng laskemoonalaos Udmurtias tõi kaasa plahvatuste seeria

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene sõjaväe transpordilennuk IL-76.
Vene sõjaväe transpordilennuk IL-76. Foto: SCANPIX

Venemaal Volga föderaalringkonnas Udmurtias puhkes eile hilisõhtul tulekahju laskemoonalaus, millele järgnes plahvatuste seeria.

Udmurdi Vabariigi eriolukordade ministeerium teatas täna, et piirkonnast on evakueeritud enam kui 28 000 inimest, vahendas lenta.ru.

Nüüdseks on intensiivsete plahvatuste arv vähenenud, lähedaste asulate jaoks need ohtu ei kujuta.

Erinevate raskusastmega traumade tõttu vajas arstiabi 42 inimest, vahendas RIA Novosti. Neist 19 toimetati haiglasse, ülejäänutele anti abi kohapeal.

Mõned inimesed olid hinganud sisse suitsu, mõned oli saanud viga klaasikildudega. Samas oli ka neid, kes vajasid psühholoogide abi.

Pealnägijate väitel lendasid mürsukillud koguni kuni kahe kilomeetri kaugusele.

Kesksõjaväeringkonna arsenalis nr 102 puhkes tulekahju kell 23.10 Moskva aja järgi. Intsidendi piirkonnas suleti üks lõik Gorki raudteel ja osa Jelabuga-Perm automagistraalist.

Venemaa eriolukordade ministeerium saadab õnnetuspaigale kaks IL-76 tuletõrjelennukit, mis kumbki saab kaasa võtta 42 tonni vett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles