Arizonas lasi vana mees maha viis inimest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arizona osariigi Yuma maakonna politseinikud uurivad tulistamisseeriat.
Arizona osariigi Yuma maakonna politseinikud uurivad tulistamisseeriat. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Arizona osariigis Yuma maakonnas lasi 73-aastane mees maha viis inimest ja sooritas seejärel enesetapu.

Ohvrite seas on mehe endine abikaasa ja naist lahutusprotsessil esindanud advokaat Jerrold Shelley ning veel kolm eksabikaasa sõpra, vahendas The New York Times. Lisaks haavas ta veel üht naist.

Veretööd leidsid aset Yuma linnas ja selle lähistel eile hommikul. Yuma maakonna politsei sai kõne esimesest tulistamisest kell 9.30 kohaliku aja järgi.

Ametivõimud sulgesid mõneks ajaks kolm kohalikku kooli ja linnavalitsuse, et tulistaja isikut kindlaks teha.

Mõrtsukas, kelleks osutus Welltonist pärit Carey H. Dyess, leiti paari tundi pärast tulistamisseeria algust surnult oma autost.

«See on tragöödia,» ütles Yuma linnapea Alan L. Krieger telefonis The New York Timesile. «Me oleme tihedalt koondunud kogukond ja on väga kurb, et selline asi juhtus. See on ebatavaline, see ei peegelda meie kogukonna väärtushinnanguid.»

Kohaliku meedia oletusel oli sündmustejada taga valuline abielulahutus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles