Briti politsei tagaajamine lõppes kolme hukkunuga avariiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Caro / Scanpix

Suurbritannias Manchesteris hukkus kolm noorukit avariis, kui nad põrutasid politsei eest põgenedes autoga vastu aiamüüri.

Politseipatrull andis peatamismärguande Vauxhall Vectrale, mis ületas ristmiku punase fooritulega, kirjutab BBC. Kui auto jätkas sõitmist, asus politsei seda jälitama.

Põgenev auto kaotas aga juhitavuse ja läks ümber. Autos olnud kaks meest ja üks naine hukkusid, üks naine sai raskelt vigastada.

Politseikomissar Alan Green ütles, et ohvrid tundusid olevat üsna noored ja arvatavasti on tegu kohalike elanikega.

Tema sõnul oli auto esialgu patrulli märguande peale peatanud, kuid siis minema kihutanud. «Tagaajamine kestis alla kahe minuti ja sõiduk näis olevat kindlalt otsustanud ära põgeneda,» kirjeldas komissar. «Kokkupõrke hetkel oli politsei jäänud kaugele maha, sest auto oli sõitnud tohutul kiirusel eest.»

Õnnetuspaiga lähedal elav 40-aastane Paul Kelly ütles, et ärkas varahommikul tohutu kärgatuse peale. «See oli nii vali, et mulle tundus, nagu oleks miski mu majja kukkunud. Jooksin aknale vaatama ja nägin leekides autot.»

Aiamüür, milles kihutanud auto oma teekonna lõpetas, hävines õnnetuses täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles