Briti medõde kahtlustatakse patsientide mürgitamises

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stepping Hilli haigla.
Stepping Hilli haigla. Foto: SCANPIX

Briti politseiuurijad vahistasid täna 26-aastase medõe, keda kahtlustatakse kolme patsiendi mõrvas, teatab uudistevõrk AFP.


Arvatakse, et Inglismaal Stockportis Stepping Hilli haiglas töötanud naine segas nende patsientidele mõeldud füsioloogilist lahust sihilikult insuliiniga. Selle tulemusel suri üks 44-aastane naine ning kaks meest, kellel oli vanust vastavalt 84 ja 71 aastat.

Neljas patsient, 40ndais eluaastais mees, on sama lahuse manustamise tõttu kriitilises seisundis. 11 haiglas ravil olnul õnnestus hoolimata õe katsest nad mürgitada, sellest tekkinud terviserike üle elada.

Stepping Hilli haigla tegevjuht Chris Burke tunnistas täna antud pressikonverentsil, et nende personal on juhtunust šokeeritud, kohutatud ja vihased. «Nad on ärevil selle pärast, et kohast, mis peaks olema hoolitsemiseks, on saanud kuriteopaik,» lausus Burke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles