Air France eitab vaid meeste Strauss-Kahni teenindama panemist

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lennufirma Air France eitab kuulujutte, justkui lubanuks nad lendudel, kus pardal viibis endine Rahvusvahelise Valuutafondi (IMFi) juht Dominique Strauss-Kahn, esimest klassi teenindada vaid meestel, kirjutab uudistevõrk AFP.


«Air France eitab ametlikult oma meeskonna koosseisu kohta igasuguste juhiste andmist,» ütles lennufirma pressiesindaja AFP-le.

Ajalehe Le Parisien andmeil said Strauss-Kahni vägistamises süüdistava USA hotelliteenija Nafissatou Diallo advokaadid anonüümkirja, milles väideti, et kui Strauss-Kahn Air France'iga lendas, lubati esimese klassi alale vaid stjuuardeid. Sama kirja kohaselt oli Air France’ile Strauss-Kahni kohta rohkelt kaebusi esitanud nii nende kliendid kui ka töötajad. «Lõpuks otsustati, et ainult meestöötajad pannakse esimesse klassi, kui see klient reisib,» tsiteerib leht anonüümkirja.

Le Parisieni andmeil tahavad Diallo advokaadid kutsuda tunnistajaiks ka Strauss-Kahni ahistamise all kannatanud Air France’i stjuardesse. Kaks tunnistajat sellest sektorist olevat juba olemas.

Air France’i esindajate teatel oli Strauss-Kahn küll nende sage klient, aga tema vääritikäitumise üle lennukil pole keegi kaevanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles