Tülist alanud tulistamine lõppes Dagestanis seitsme hukkunuga

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamine
Tulistamine Foto: SCANPIX

Dagestanis puhkes ööl vastu tänast tüli kahest naaberasulast pärit inimeste vahel, mis paisus õhupallina ja päädis seitsme inimese tapmisega.

Kell 01.30 (Moskva aja järgi) tekkis Untsukuli rajoonis Šamilkaja-Botliki maantee 10. kilomeetril kahe noortest inimestest koosnenud kamba vahel tüli, vahendas Rossiiskaja Gazeta.

See kasvas kiiresti üle kakluseks, kus võeti kasutusele ka tulirelvad. Pealtnägijate väitel osales verises mürglis paarkümmend inimest, kes olid kas Untsukulist või Gimrõst.

See, kes täpselt esimesena tulirelva järele haaras, pole teada.

Sündmuskohal sai surmavaid kehavigastusi viis inimest. Eksperdid leidsid koha ülevaatusel hiljem karabiini Saiga ja Kalašnikovi automaadist pärit 7,62-kaliibriseid hülsse.

Dagestani uurimiskomitee andmetel ei jäänud mitmed kakluses osalenud inimesed selle lõpptulemustega rahule ja läksid haigla juurde, kuhu haavatud viidi.

Meditsiiniasutuse õues tulistasid huligaanid oma oponente. Hukkusid sõiduautos VAZ-2114 istunud mees ja tema kolmeaastane tütar.

Operatiivtöötajad otsivad sündmuskohalt põgenenud kurjategijaid.

Prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja, mis puudutab tapmisega ja tulirelvade ebaseadusliku omamisega seotud paragrahve.

Uurijad püüavad selgitada välja, kes oli tüli initsiaatoriks ja millest kõik alguse sai. Praeguseks on teada, et kaks inimest astusid kõrvale, rääkisid juttu ja siis haaras neist üks relva ning hakkas tulistama, vahendas gazeta.ru.

Kohalikel politseijuhtidel tuli asulates julgeoleku tagamiseks paigutada sinna kokku 300 politseinikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles