Vene meedia vallutas Putini otseliin

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene peaminister Vladimir Putin vastamas rahva küsimustele telekanalil Vesti.
Vene peaminister Vladimir Putin vastamas rahva küsimustele telekanalil Vesti. Foto: AFP / Scanpix

Vene Föderatsiooni peaminister Vladimir Putin vastab täna keskpäevast alates riiklike tele- ja raadiokanalite vahendusel otse rahva küsimustele, nagu ta tegi seda ka eelnevatel aastatel presidendina, kuid seekord kannab saade lihtsalt pealkirja «Vestlused Vladimir Putiniga».

 

See kinnitab vaatlejate hinnangul veelgi, et ta on ka peaministrina endiselt Venemaa poliitika keskpunktiks, ehkki presidendi ametit peab juba pool aastat tema enda välja valitud Dmitri Medvedev, vahendas AFP.

Putini pressiesindaja Dmitri Peskov märkis eile meediale, et telefonisaade annab peaministrile võimaluse tundma õppida avalikkuse meeleolusid ning kuulda venelaste probleemidest. Putini eelmised otseliinid on tavaliselt veninud tundidepikkuseks küsimuste-vastuste maratoniks, kus käsitletakse nii sotsiaalseid kui ka geopoliitilisi probleeme.

Saate ametlikul kodulehel olid juba varem ära toodud ka kõige sagedamini esitatud küsimused, mis viitavad, et seekord on peateemaks majandusküsimused, ent ka suhted näiteks Ukrainaga. Medvedev on presidendina teleotseliinist rahvaga loobunud, kuid alustas see-eest oma videoblogiga internetis. Täna viibib ta hoopis ametlikul riigivisiidil Indias.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles