Vene linna hokimeeskond hukkus lennuõnnetuses

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JAK-42 tüüpi reisilennuk.
JAK-42 tüüpi reisilennuk. Foto: Wikipedia.org

Umbes 300 kilomeetri kaugusel Moskvast asuva Jaroslavli linna lähedal toimus täna lennuõnnetus, milles sai esialgsetel andmetel surma 36 kohaliku hokimeeskonna mängijat.

Uudisteagentuuri Interfax teatel said Jaroslavli lennujaama lähedal alla kukkunud reisilennukis JAK-42 surma Jaroslavli Lokomativi hokimängijad.

Esialgu pole selge, kas hokimängijaid transportinud lennuk kukkus alla maandudes või õhku tõustes. Samuti pole teada, kui palju reisijaid lennukis viibis ja kas keegi pääses lennuõnnetusest eluga.

«Me arvame, et pardal oli 37 inimest. 36 neist on arvatavasti surnud ja üks ilmselt vigastatud,» teatas eriolukordade ministeeriumi esindaja Jelena Smirnõhh uudistevõrgu AFP vahendusel, lisades, et lennuk kukkus alla pärast õhkutõusmist. 

Smirnõhhi sõnul oli meeskond teel Valgevene pealinna Minskisse, et pidada hooaja esimene mäng. Hokimeeskonna veebilehe andmetel kuulus võistkonda ka mitmeid välismängijaid ning seda juhendas kanadalane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles