Reisiparvlaevalt Galaxy hüppas merre kaks reisijat

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisiparvlaev Galaxy
Reisiparvlaev Galaxy Foto: SCANPIX

Turust Stockholmi teel olnud Tallink Groupile kuuluvalt reisiparvlaevalt MS Galaxy hüppas üleeile merre kaks reisijat.

Mehed hüppasid üle parda kella 15.50 paiku Rootsi aja järgi, vahendas Iltalehti Online. Juhtunut nägi pealt üks meeskonnaliige, kes viskas merre päästerõngad ja teatas asjast seejärel kaptenisillale.

«Laev jäi seisma ja samas võeti ühendus Rootsi merepäästeüksusega. Merre lasti ka laeval kiirkaater, mis asus mehi otsima,» rääkis Tallink-Silja kommunikatsioonijuht Laura Saksala.

Galaxy meeskond merre hüpanud mehi ei leidnud, kuid veerand tundi pärast päästeoperatsiooni käivitumist jõudis laeva teade meeste pääsemisest.

«Nad olid ujunud lähedal suvale saarele, kus neil oldi juba vastas ja nad aidati veest välja. Kumbki viga ei saanud, neil polnud midagi viga.»

Saksala sõnul oli MS Galaxy intsidendi ajal Stockholmi saarestikus ja seega oli meeste silmside ühe läheduses olnud saarega.

«Suhtume sellistesse vahejuhtumitesse äärmiselt tõsiselt,» rõhutas ta ja lisas, et temani jõudnud andmete järgi viib Rootsi politsei mehed saarelt minema.

Silja Galaxy jõudis Stockholmi peaaegu vastavalt graafikule ehk 18.15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles