TV3: Savisaar peab Putinit muutunud meheks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin Ühtse Venemaa kongressil Tšerepovetsis.
Vladimir Putin Ühtse Venemaa kongressil Tšerepovetsis. Foto: SCANPIX

Venemaa järgmiseks presidendiks saab tõenäoliselt Vladimir Putin, mis nii mõnegi arvates on riigi jaoks samm tagasi, kuid Edgar Savisaar nii ei arva.

Värskelt Moskvast Ühtse Venemaa kongressilt tagasi jõudnud Savisaare sõnul on Putin aga muutunud mees, vahendasid «Seitsmesed uudised».

«Eesti (ja Venemaa – toim.) suhted sõltuvad väga paljus Eestist enesest ja ma usun, et Eesti praegune Ansipi valitsus on huvitatud suhete parandamisest ja sellest võiks abi olla,» ütles Savisaar.

Reporteri küsimusele, kas Venemaa jaoks oleks Putini taas presidendiks saamine samm edasi või tagasi, vastas poliitik, et selle üle ei maksa sepkuleerida. «Seda on vastu võetud normaalselt, ilma tegemata selliseid spekulatsioone, et on see samm edasi või samm tagasi. Kindlasti ka Putin ei ole enam see Putin, mis ta oli siis, kui ta sai esimest korda presidendiks. Kõik me muutume ja areneme,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles