Coca-Cola käib Vene armeega kohut

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola Companys toodetud karastusjoogid
Coca-Cola Companys toodetud karastusjoogid Foto: AFP / Scanpix

Coc-Cola esindaja pöördus kohtu poole, kuna Vene armee on jäänud Sverdlovski oblasti sõduritele tarnitud jookide eest võlgu. Venemaa Kesk sõjaväeringkond eitab võlgu.

Venemaa Kesk sõjaväeringkonna varustusosakond tellis Sverdlovski oblasti sõdurite jaoks peaageu 7000 pudelit joodavat, kirjutab novonews. Kuid maksta armee selle eest ei soovinud. Arve tasumist oodanud Coca-cola kohalik filiaal andis seepeale pagunikandjad kohtusse.

Sverdlovski oblasti kohtu kinnitusel nõuab Coca-cola filiaal 208 718 rubla suuruse võla tasumist ning esimene kohtuistung toimub 6. oktoobril.

«Me oleme kontrollinud kogu oma kirjavahetust – me ei ole arbitraažikohtust midagi saanud. Ja üldse Kes sõjaväeringkonna varustusosakond ei ole enam osa meie struktuurist! Nii et las selle vaidega tegelevad ise!,» ütles Kesk sõjaväeringkonna infoosakonna ülem Jaroslav Rožupkin.

Kesk sõjaväeringkonna varustusosakonnas ollakse teisel arvamusel. «Me allume kaitseministeeriumile. Meie peamine ülesanne on varustada Sverdlovski oblastis asuvad väeosad toiduga. Arvan, et lähiajal maksavad ülemused Coca-Colale oma võla ära,» ütles varustusosakonna töötaja Aiza Murtavina.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles