Galerii: prints William külastas koos abikaasaga UNICEFi ladu Taanis

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopenhaagenis tehtud fotol seisavad (vasakult paremale) Cambridge’i hertsog William, hertsoginna Catherine, Taani kroonprints Frederik koos abikaasa kroonprintsess Maryga.
Kopenhaagenis tehtud fotol seisavad (vasakult paremale) Cambridge’i hertsog William, hertsoginna Catherine, Taani kroonprints Frederik koos abikaasa kroonprintsess Maryga. Foto: SCANPIX

Suurbritannia prints William tegi koos abikaasa Catherine’iga esimese nn humanitaarabireisi, külastades eile Kopenhaagenis asuvat ÜRO ja UNICEFi abisaadetiste keskladu.

Taani pealinnas saatsid neid kroonprints Frederik ja kroonprintsess Mary, vahendas AFP.

Cambridge’i hertsogi ja hertsoginna Taani-visiidi eesmärgiks oli aidata kaasa ülemaailmse tähelepanu püsimisele Ida-Aafrika humanitaarkriisil, mistõttu kannatab 320 000 last alatoitluse all nii tõsiselt, et abi puudusel ähvardab neid näljasurm.

UNICEFi abisaadetiste jaotuskeskus Kopenhaagenis on kolme jalgpalliväljaku suurune. Sealsed abikastid sisaldavad toitu, joogivett ja lastele mõeldud ravimeid.

Cambridge’i hertsoginna Catherine selgitas, et nad valisid abikaasaga UNICEFi abikeskuse visiidi sihtkohaks seetõttu, et nad loodavad väga avalikkuse tähelepanu naasmisele Ida-Aafrika kriisile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles