Austrias vahistati pesulembene varas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austria politsei teatas täna, et nad hoiavad alates septembrist vahi alla isikut, keda kahtlustatakse viimase nelja aasta jooksul umbes 850 varguse toimepanekus ning kelle erihuviks paistavad olevat rinnahoidjad ja naiste aluspüksid, kirjutab uudistevõrk AFP.


36-aastane vahistatu võttis omaks viimase pooleteise aasta jooksul 270 erineva varguse käigus umbes 15 000 euro näppamise. Raha varastas ta enamasti kõrtsidest ja kurjategija «professionaalsuse» tõttu õnnestus tal tihti jääda märkamatuks, teatab Linzi politsei Põhja-Austriast.

Rahavarguste uurimise käigus õnnestus politseil tuvastada, et sama mees on 2007. aastast toime pannud veel 550 vargust ladudest, kus ta töötas, ehitusplatsidelt ja spordiüritustelt. Korrakaitsjate teatel kahtlustavad nad lisaks eelmainitule sama isikut 27 korda keldrites ja aedades seisnud pesunööride kallal käimises ning neilt ühtekokku 208 naistepesu eseme varastamises.

Kinnipeetu korterit, keldrit ja garaaži läbi otsides leidis politsei 20 000 euro väärtuses asju alates trenažööridest ning lõpetades tõrvikute ja pastakatega. Suurema osa süüst on ta korrakaitsjate sõnul nüüdseks omaks võtnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles