Vene armee eitab kava õpetada sõdurid sulgpalli mängima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev sulgpallist rääkimas.
Dmitri Medvedev sulgpallist rääkimas. Foto: kremlin.ru

Vene kaitseministeerium lükkas täna ümber päevalehes Izvestija ilmunud uudise, et armee ostis sõduritele 10 000 sulgpallireketit ja kümneid tuhandeid sulgpalle.

Tänane Izvestija kirjutas, et kaitseministeerium hankis armeele, eriti täpsuslaskuritele, tulevaks aastaks sulgpallivarustuse, sest kiiresti liikuva sulgpalli jälgimine treenib silmalihaseid, tugevdab veresoonestikku ja arendab reaktsioonikiirust, vahendas RIA Novosti.

«Kaitseministeerium oli Izvestija uudisest üllatunud,» teatas ministeerium. «Sulgpall ei ole relvajõududes rakendatav spordiala.»

Venemaa president Dmitri Medvedev saavutas hiljuti nii kodu- kui välismaal tähelepanu videoklipiga, milles rääkis oma armastusest sulgpalli vastu.

Klipp, milles Medvedev mängis sulgpalli peaminister Vladimir Putiniga, oli mõeldud innustama Vene koolilapsi rohkem seda spordiala harrastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles