Moskva Suur Teater hakkas piletiostjatelt küsima passi

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva Suur Teater pärast renoveerimist
Moskva Suur Teater pärast renoveerimist Foto: SCANPIX

Moskva Suure Teatri piletite müügisüsteem hakkab täna tööle passide järgi, mis on mõeldud spekulantide eemalehoidmiseks.

Muudatuste tegemise kokkuostjate arvukuse tõttu tingis asjaolu, et Vene seadusandlus ei suuda reguleerida piletitega spekuleerijate probleemi, põhjendas riiklik teater.

Eriti aktuaalseks muutus see küsimus ajaloolise teatrihoone taasavamisega pärast kuus aastat kestnud renoveerimistäid, sest piletite läbimüük on kolmekordistunud.

Praeguse seisuga on veidi ebaselge, kuidas saab pileti osta välismaalane või lapsevanem, keda pole tema passis kirjas, vahendas RIA Novosti.

Passi abil saab pileti osta eelmüügi kassadest või internetist, ülejäänud ajal müüakse neid vana korra järgi. Piletil näidatakse passi number ära ja seega peab inimene võtma teatrisse oma passi kaasa.

Suur Teater tutvus enne piletite müügisüsteemi muutmist Itaalia maailmakuulsa La Scala kogemustega. Milanos on mindud veelgi kaugemale, sest pileti saab osta üksnes sama päeva etendusele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles