Pikettijad lahkusid Eesti saatkonna juurest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor Venemaa on ka varem Eesti saatkonna ees meelt avaldanud.
Noor Venemaa on ka varem Eesti saatkonna ees meelt avaldanud. Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Eile ja täna Moskvas asuva Eesti saatkonna ees pikettinud noorteühenduse Noor Venemaa aktivistid lahkusid sealt kell 11.40.

Neid oli kaks, üks seisis saatkonna ja teine konsulaadi ukse juures, ütles Moskva Eesti saatkonna sekretär Postimees.ee'le.

Kuku Raadio uudistele öeldi Moskva Eesti saatkonnast veidi varem, et uudis pronksöö korraldajate õigeks mõistmise kohta polnud veel tund  pärast kohtuotsuse avaldamist (otsus tehti teatavaks kell 10 alanud istungil) pikettijateni jõudnud ja saatkonna töötajad ei plaani neile seda ka teatama minna.

Öösel ühenduse liikmed saatkonna juures ei olnud, hommikul on käidud vahetustega pikettimas, pikalt koha peal viibida on käreda pakase tõttu keeruline.

Noorteühenduse Noor Venemaa aktivistid alustasid eile Moskvas Eesti saatkonna ees piketeerimist, et toetada nii Dimitri Klenskit, Dmitri Linterit, Marksim Revat ja Mark Sirõki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles