Brasiilia politsei kahtlustab kolme isikut soomlaste tapmises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia politsei kahtlustab kolme isikut soomlaste tapmises
Brasiilia politsei kahtlustab kolme isikut soomlaste tapmises Foto: SCANPIX

Kirde-Brasiilias João Pessoa rannikulinna lähistel leiti möödunud nädalal kolme soomlase surnukehad.

Brasiilia politsei sõnul kahtlustatakse selle tapmise toimepanemises kolme isikut, edastab iltasanomat.fi.

«Veel ei ole kedagi arreteeritud. Üks kahtlusalune on vaid ülekuulatud. Kuna uurimine on alles alguses, siis rohkem informatsiooni ei ole võimalik paljastada,» sõnas kiriminaalpolitseinik Rodolfo Santa Cruz.

Santa Cruz lisas, et nad peavad detailide paljastamisega ettevaatlikud olema, kuna kahtlusalused võivad kas põgeneda või siis tõendusmaterjali hävitada.

Politsei esindaja ei lükanud ümber Brasiilia meedias avaldatud andmeid, et kolme soomlase tapmismotiiviks oli kinnisvara. Soome paar soovis neile kuulunud maja Praia da Jacumas maha müüa.

Brasiilia internetilehe Paraiba.com andmetel oli politsei poolt üle kuulatud isik kaasatud majamüügi läbirääkimistesse.

 Väljaande Serido Noticias andmetel elas see mees selles majas kui majavalvur. Kinnitamata andmetel oli see isik selle maja endale ostnud selle aasta alguses. Väidetavalt pidid soomlased saama oma maja eest tasu osa maana, osa aga sularahas.

Soomlastest arstipaar ja nende sõber leiti möödunud redel maha lastuna suhkruroopõllult, mis asub Kirde-Brasiilias Paraiba maakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles