Brasiilias tapetud soomlaste surnukehad tuleb ära viia kuu jooksul

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia politseinik
Brasiilia politseinik Foto: SCANPIX

Brasiilia Paraíba osariigi ametivõimud ootavad mõrvatud soomlaste omakseid surnukehade järele, kuna eksperdid panid ohvrite lahkamisele punkti.

O Globo netiportaali andmetel on perekondadel 30 päeva aega surnukehade äraviimiseks. Kui see lähima kuu jooksul aset ei leia, siis maetakse mees ja kaks naist Brasiilias maha, vahendas MTV3.

Abielupaar ja nende peresõber lasti maha nädal tagasi Kirde-Brasiilias. Veretöö uurimist juhtiv Rodolfo Santa Cruz on juba varem kinnitanud, et mõrvade taga oli kinnisvara müük.

Uurimisjuhi sõnul kavatsesid soomlased müüa maha oma João Pessoa rannikulinnas asunud maja. Mõrvade taga on tehingu teine osapool.

Abielupaari sõber oli Santa Cruzi sõnul aga lihtsalt «valel ajal vales kohas».

Politseinikud on tapmiste tõttu võtnud kahtlustatavana kinni 51-aastase ettevõtja. Otseseks mõrvariks peavad uurijad aga 40-aastast mehhaanikut ja autotöökoja omanikku, keda pole siiani tabatud. Mees on Brasiilias kuulutatud tagaotsitavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles