Brasiilias võeti kinni peamine kahtlusalune soomlaste mõrvaloos

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia politseinik
Brasiilia politseinik Foto: SCANPIX

Brasiilia Paraíba osariigi politseinikud ja São Paulo isikuvastaste kuritegude üksus võtsid eile õhtul kinni 58-aastase mehe, keda kahtlustatakse kolme soomlase mõrvamises.

Automehaanik saadi kätte São Paulo Mandaqui rajoonis ühest korterist, vahendas YLE Brasiilia uudisteportaali Portal Correiot.

Savonlinnast pärit abielupaari ja nende sõbra surnukehad leiti 2. detsembril suhkruroopõllult, mis jääb Paraíba osariigis Taquarat ja Pitimbut ühendava maantee lähedusse.

São Paulo isikuvastaste kuritegude üksuse esindaja Waldomiro Milanesi rääkis, et Paraíba politseinikel oli peamise kahtlusaluse peidukoha kohta eelinfo ja nad saabusid seetõttu São Paulosse üleeile õhtul.

Soome keskkriminaalpolitsei ei kinnita ega lükka uudiste ümber, kuna avalikkuse teavitamise õigus selle juhtumi puhul on Brasiilia ametivõimudel.

Soomlaste tapmise taga on arvatavasti asjaolu, et abielupaar soovis müüa maha oma Brasiilias asuvat maja, kuid ostjal nappis raha. Seda teavet ametlikult kinnitatud pole.

Kolmas soomlane oli lihtsalt valel ajal vales kohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles