Sigrid Kõiv: Harry raske elu

Sigrid Kõiv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Kõiv
Sigrid Kõiv Foto: Pm

Briti filmilooja Stephen Frears peab ilmselt kaamerad valmis sättima, et vändata järg paljukiidetud «Kuningannale» Helen Mirreniga peaosas. Sest prints Harry on end kirjutamas kuldsete tähtedega kahjuks mitte kuningakoja, vaid kõmukroonikatesse.

Küll suitsetab ta kanepit, siis rüseleb ööklubi ees, kannab haakristiga särki, viimati solvas ta indialastest ja pakistanlastest kaasmaalasi väljendiga «Paki» ning nimetas näoloori kandvat rühmakaaslast kaltsupeaks. Ja ta on alles 24-aastane, nii et terve elu on veel aega.

Vanaema Elizabethil hakkab ilmselt Harryle mõeldes pea valutama: mõned korrad on ju õnnestunud teda käe kõrval heategevusüritustele viia, ent kauaks?

Ühest küljest ütleb piiblisõna: kellele on antud palju, sellelt ka nõutakse palju. Teisalt teab rahvatarkus: poisid jäävad poisteks. Ei ole kerge olla troonipärijate reas kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles