Jyväskylä tulistaja üheks ohvriks oli tema eksabikaasa

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politsei.
Soome politsei. Foto: SCANPIX

Jyväskylä lähistel eile kaks inimest maha lasknud mehe ohvriteks olid tema endine abikaasa ja üks mees.

Kesk-Soome politseiameti komissari Timo Hännineni sõnul andis 1952. aastal sündinud mees end ise politsei kätte, tulles kell 13.56 Jyväskylä politseijaoskonda, vahendas Aamulehti.

Teda on ka küsitletud, kuid politsei ei taha veel veretöö võimalike motiivide kohta informatsiooni jagada.

Ka ei ole politsei täpsustanud, milline oli maha lastud mehe suhe tulistaja ja tema endise abikaasaga. Päris kõrvaline isik ta polnud.

Tulistamised leidsid aset Kuohu külas kahel naaberkrundil Sarvenperäntiel, mis jääb Jyväskyläst ligi 17 kilomeetri kaugusele.

Taparelvaks on haavlipüss, mille omamiseks polnud mehel mingit luba. Relv on politseinike käes. Juhtunut uuritakse kui kahe inimese tahtlikku tapmist.

Politsei sai hädaabikeskuse kaudu teate tulistamistest eile kell 12.37.

Tulistaja jõudis sündmuspaigast lahkuda enne politseinike saabumist. Kuna tegemist oli relvastatud ja ohtliku mehega, siis soovitati kohalikel elanikel televisiooni ja raadio vahendusel edastatud teates püsida siseruumides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles