Iraan sulges Pakistani piiri

Kadri Veermäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakistani hindu Balochistani provintsis mudavulkaani jalamil.
Pakistani hindu Balochistani provintsis mudavulkaani jalamil. Foto: SCANPIX

Iraan sulges täna Pakistani piiri, eelnevalt olid Pakistani piirivalvurid vahistanud kolm Iraani sõjaväelast, vahendab RIA Novovsti.

Pakistani võimud pole veel otsustanud, mida kolme riigi edelaosas piiri ületanud Iraani piirivalvuriga ette võtta. Iraani piirivalvurid olid jälitamas salakaubavedajaid, kellest ühe nad ka tapsid, vahendab PakistanToday.com.pk.

Intsident juhtus üleeile Balochistanis Mazah Sar’i piirkonnas, kus riigipiir ei ole sageli selgelt märgitud. Washuki piirkonna vanemametniku Aalam Farezi sõnul tunnistasid iraanlased, et ületasid kogemata Pakistani piiri.

Ta lisas, et piirivalvurite sõnul olid kaks inimest, kes tulistamise käigus haavata said, kõrvalseisjad ja kurjategijad pääsesid põgenema.

Pärast tulistamist võtsid Pakistani piirivalvurid iraanlased kinni. Nad vahistasid ka kuulihaavaga isiku ning jõudsid uurimise käigus järelduse, et mõlemad tulistatud olid väiksekaliibrilised salakaubavedajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles