Itaalia õnnetuslaeva kapten määrati koduaresti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaev Costa Concordia, mis reedel Vahemeres madalikule sõitis.
Kruiisilaev Costa Concordia, mis reedel Vahemeres madalikule sõitis. Foto: AFP / Scanpix

Itaalia rannikul reedel karile sõitnud lõbusõidulaeva Costa Concordia kapten Francesco Schettino määrati teisipäeval koduaresti, kus ta ootab kohtuprotsessi, teatasid kohtuvõimud.

Schettino oli õnnetusest alates kogu nädalavahetuse vahi all, teda kahtlustatakse mitme inimese surma põhjustamises. Schettino on süüdistused tagasi lükanud.

Itaalia läänerannikul reede õhtul karile sõitnud luksuslaevast Costa Concordia on leitud veel viie inimese surnukehad, teatasid võimud täna, kokku hukkus õnnetuses senistel andmetel vähemalt 11 inimest.

Hommikul õhkisid päästjad laeva ninasse augu, et lihtsustada juurdepääsu laeva neisse piirkondadesse, mis pole veel läbi otsitud.

Enne viimaste surnukehade leidmist oli ristluslaevalt kadunud 29 inimest – 14 sakslast, kuus itaallast, neli prantslast, kaks ameeriklast, üks ungarlane, üks indialane ja üks peruulane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles