Ohio keskkoolis avas noormees kaasõpilaste pihta tule

Kadri Veermäe
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema täna Chardonis poega õnnetuspaigalt eemale toimetamas.
Ema täna Chardonis poega õnnetuspaigalt eemale toimetamas. Foto: SCANPIX

Ohio keskkooli rahvast täis kohvikus avas üks õpilane täna tule, tappes ühe ja vigastades nelja kaasõpilast. Pärast seda tulistaja põgenes, kuid andis end hiljem politseile üles.

Kohaliku politseiametniku sõnul on ohvreid viis, varasemate teadete kohaselt oli viga saanud neli õpilast. Tulistamise käigus said pihta neli poissi ja üks tüdruk.

Ühe allika põhjal on vähemalt kaks viga saanud last kriitilises seisundis. Tulistamine leidis aset Ohio kirdeosas asuva Chardoni keskkooli rahvast täis kohvikus.

Pärast intsidenti ajas üks õpetaja tulistaja koolist välja, kus relvakangelasena end juhuslikele möödujatele üles andis.

«Mul on hea meel teatada, et tulistanud õpilane on kätte saadud», sõnas kohaliku šerifi esindaja tulistamispaigale kogunenud ajakirjanikele. Tegelikult andis ta end ise paarile asjasse mittesegatud kõrvalseisjale üles, lisas ta.

Viga saanud õpilaste tervislikku seisundit politsei ei kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles