Läänemerel hukkus õnnetuses Venemaa kodanik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormine meri
Tormine meri Foto: Elmo Riig / Sakala

Läänemerel said pühapäeva hommikul laeval juhtunud õnnetuses viga kaks Venemaa kodanikku, kellest üks suri, teatas BNSile Läti piirivalveameti eestkõneleja Liene Ulbina.

Ulbina täpsustuse kohaselt teavitati piirivalvet õnnetusest pühapäeva hommikul kella kuue ajal. Läti õhujõudude kopter toimetas seejärel laevale kiirabibrigaadi meedikud. Eesti pääste- ja koordinatsioonikeskusel oli samuti kopter valmis juhuks, kui seda päästeoperatsioonis vaja läheb.

Prahilaev Kadri oli õnnetushetkel teel Tallinnast Liepajasse.

Ulbina sõnul põhjustas õnnetuse tormine ilm, merehätta sattunud laev siiski ei uppunud. Vigastada saanud meremehed evakueeriti prahilaevalt kopteriga. Üks meestest suri kella kümne ajal hommikul, teine aga viidi Ventspilsi haiglasse. Mehe seisundi kohta arstid täpsemat infot ei andnud.

Päästetöid raskendasid ilmastikutingimused - tuul tugevusega kuni 22 meetrit sekundis ja kuni neljameetrised lained. Laev jätkas hiljem teekonda Liepajasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles