Belgias sõitis enesetappu üritanud mees otsa kaheksale politseinikule

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Belgias Brüsselis põrutas enesetappu üritanud mees otsa mootorrataste juures olnud politseinikele.

Õnnetus juhtus kuningalossi väravate juures Laekenis. Politseinikud olid saatnud Katari suursaadiku kuningas Albert II juurde ja ootasid nüüd diplomaadi autot.

Õnnetuses sai vigastada kaheksa politseiniku, vahendab uudisteagentuur Belga viitega Belgia politseile.

Enesetappu üritanud autojuht võeti kohe pärast intsidenti kinni. Ta oli viga saanud ja toimetati seetõttu haiglasse. Enne oli mees tunnistanud üles, et püüdis endalt elu võtta.

Politsei pressiesindaja Astrid Kaisin rõhutas, et versiooni rünnakust kuningliku perekonna või Katari suursaadiku vastu võib välistada.

Ka Brüsseli linnapea Freddy Thielemans on veendunud enesetapu versioonis.

Brüsseli prokuratuur iseloomustas juhtunut kui enesetapukatset, kirjutab Gazet van Antwerpen.

Brüsseli politsei pressiesindaja Christian de Coninck kinnitas Reutersile, et tegemist ei olnud rünnakuga ei Katari suursaadiku ega kuningliku pere vastu. Tema enda sõnul püüdis ta sooritada enesetappu, lisas de Coninck.

«Oleme juhtunust tõsiselt šokeeritud, meil on siin seitse raskelt viga saanud politseinikku, kellest üks võitleb elu eest,» rääkis de Coninck.

Pärast olukorra selgumist kirjutas meedia, et tegelikult sai viga kaheksa politseinikku. Viis korravalvurit on raskes seisundis, vahendas AP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles